Προκήρυξη Πρωταθλήματος Futsal 2017

Τουρνουά Πρωταθλήματος Futsal 2017

Η Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής και το Ίδρυμα «Κεντρική Υπηρεσία Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ταμασού» (Κ.Υ.Κ.Α.Τ.) προγραμματίζουν και για φέτος τη διοργάνωση του πρωταθλήματος Φούτσαλ των Κατηχητικών Σχολείων της Μητροπολιτικής μας Περιφέρειας.

Τα τελευταία χρόνια η μορφή του πρωταθλήματος άλλαξε ώστε όλοι οι αγώνες να πραγματοποιούνται σε μονοήμερο τουρνουά με νοκ άουτ αγώνες μετά από κλήρωση των ομάδων. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα για δηλώσεις συμμετοχής ομάδων Γυμνασίου και Λυκείου ξεχωριστά, αφού το τουρνουά θα διεξαχθεί σε δύο κατηγορίες: α) για παιδιά Γυμνασίου και β) για παιδιά Λυκείου.

Το τουρνουά προγραμματίζεται για την Κυριακή, 30 Απριλίου 2017 στα γήπεδα Campionne στην Ανθούπολη. Οι ομάδες θα πρέπει να παρουσιαστούν εκεί με δική τους ευθύνη.

Για τον καλύτερο προγραμματισμό του πρωταθλήματος όσοι ενδιαφέρονται παρακαλούνται όπως δηλώσουν τη συμμετοχή της ομάδας τους [Έντυπο Α1] το αργότερο μέχρι την 24η Φεβρουαρίου 2017 και να παραδώσουν συμπληρωμένες τις δηλώσεις συμμετοχής των παιδιών [Έντυπο Α2] το αργότερο μέχρι τις 31 Μαρτίου 2017 στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως στο Επισκοπειό.

Τα έντυπα μπορείτε να τα τυπώσετε από εδώ κάτω.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

ΕΝΤΥΠΟ 1 ΕΝΟΡΙΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ 2 ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *