Αποτίμηση Χριστουγεννιάτικης Φιλανθρωπικής Εκδήλωσης

Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική Εκδήλωση στο Mall Έγκωμης

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική Εκδήλωση, που διοργάνωσαν το Ίδρυμα «Κεντρική Υπηρεσία Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ταμασού» (Κ.Υ.Κ.Α.Τ.) και η Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής, σε συνεργασία με το ΡΙΚ και την Ομάδα Εθελοντών του, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016 στο Mall της Έγκωμης.

Η εκδήλωση άρχισε από τις 9.00 το πρωί και συνεχίστηκε έως και τις 8.00 το βράδυ. Στο πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, συμμετείχαν περισσότεροι από 200 εθελοντές όλων των ηλικιών. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ομάδες εθελοντών, χορωδίες και ομάδες χορού σχολείων της Μητροπολιτικής Περιφέρειας Ταμασού, το νεανικό συγκρότημα Heaven, το παράρτημα Σύγχρονου Ωδείου Αρεδιού και τη χορωδία του κοινοτικού συμβουλίου Κλήρου, τη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής, τη Φιλαρμονική και Ορχήστρα της Μητρόπολης Ταμασου και Ορεινής, το Ανοικτό Σχολείο Δήμου Λακατάμιας και τον Λαογραφικό Όμιλο Δήμου Λακατάμιας.

Η όλη εκδήλωση μεταδιδόταν απευθείας, για ένα δίωρο, από το Πρώτο Πρόγραμμα Ραδιοφώνου του ΡΙΚ, με επίσημο τηλεπικοινωνιακό πάροχο τη CYTA.

Παράλληλα με το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, διεξαγόταν συλλογή τροφίμων προς στήριξη των Κοινωνικών Παντοπωλείων της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασού και Ορεινής και του Κ.Υ.Κ.Α.Τ., καθώς επίσης και παζαράκι με χριστουγεννιάτικες δημιουργίες της Ομάδας Εθελοντών ΡΙΚ, τα καθαρά έσοδα από την πώληση των οποίων διατέθηκαν για την ενίσχυση άπορων οικογενειών. Ευχαριστίες οφείλουμε και στην DHL, η οποία μας παραχώρησε ένα αυτοκίνητο μεταφοράς για τα τρόφιμα που συλλέχθηκαν.

Εκ της Διευθύνσεως του Κ.Υ.Κ.Α.Τ.

 

otimi

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *