Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση στο Mall of Engomi

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική Εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2015 στο The Mall of Engomi. Το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, οι παράλληλες εκδηλώσεις, η φωταγώγηση του δέντρου του Mall και η ζωντανή ραδιοφωνική μετάδοση από το Α΄ Πρόγραμμα του ΡΙΚ συνέβαλαν ώστε να συγκεντρωθεί ένας σεβαστός αριθμός από τρόφιμα, τα οποία θα διατεθούν στους δικαιούχους των Κοινωνικών Παντοπωλείων της Μητροπολιτικής Περιφέρειας Ταμασού και Ορεινής.

Η συμμετοχή των Σχολείων εμπλούτισε το εορταστικό πρόγραμμα της Εκδήλωσής μας με χορωδίες και χορευτικά δρώμενα, ενώ ιδιαίτερη χαρά και μια ευχάριστη νότα έδωσε με την είσοδό του στον χώρο ο Άγιος Βασίλης που μοίρασε δώρα στα μικρά αλλά και στα μεγάλα παιδιά. Στο χώρο υπήρχε οικολογικό χωριό από το νερό «ΑΓΡΟΣ», στο οποίο τα παιδιά μπορούσαν να κάνουν χριστουγεννιάτικες κατασκευές, face painting και συλλογή τροφίμων.

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας δήλωσε στο ΡΙΚ ότι: «είναι πολύ σημαντική η εμπλοκή των παιδιών της Μητροπολιτικής μας Περιφέρειας σε τέτοιες εκδηλώσεις, στις οποίες δείχνουμε έμπρακτα την προσφορά και την αλληλεγγύη μας προς τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας αυτές τις γιορτινές μέρες. Για το λόγο αυτό και συγχαίρω όλους τους εθελοντές για την ένθερμη στήριξη των Εκδηλώσεων της Μητροπόλεώς μας και ευχόμαστε όπως συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο αυτή τους την συμμετοχή».

Η όλη εκδήλωση κορυφώθηκε με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου του Mall of Engomi από τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐα, το Δήμαρχο Έγκωμης κ. Ζαχαρία Κυριάκου, το Βουλευτή του ΔΗΣΥ κ. Νίκο Τορναρίτη και το Βουλευτή του ΑΚΕΛ κ. Γιώργο Λουκαΐδη. Ταυτόχρονα παιάνιζε η Φιλαρμονική της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ το Α΄ Πρόγραμμα Ραδιοφώνου του ΡΙΚ μετέδιδε ζωντανά την όλη εκδήλωση. Να σημειώσουμε ότι η ομάδα εθελοντών του ΡΙΚ κατασκεύασε και διέθετε όμορφες χριστουγεννιάτικες δημιουργίες με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τη στήριξη άπορων οικογενειών.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *